No module Published on Offcanvas position
Registratuur töötab E-R 8-18 33 111 33

Oleme usaldusväärsed, inimlikud, tegusad

registratuur kontakt

Võõrustasime teiste haiglate personali- ja koolitusvaldkonna juhtivtöötajaid

personalijuhid külas 12.10.23Neljapäeval, 12.oktoobril võõrustasime teiste haiglate personali- ja koolitusosakondade juhtivtöötajaid. Kohtumine toimus hiljuti valminud M-korpuse saalis. Külalised võttis vastu meie haigla personalijuht Ülle Politajev. Tema valmistas ette detailse esitluse, mille alusel tutvustas külalistele Ida-Viru Keskhaigla numbrilisi põhinäitajaid, personali struktuuri, värbamismetoodikat, sh pöörates tähelepanu tööotsijate kandideerimisaktiivsusele vabade töökohtade täitmiseks.

Oluline esitluse teema oli ka töötajate järelkasv, mille keskmes on haigla töötajate pidev koolitamine ja kompetentsi tõstmine tervishoiu- ja tugiteenuste kvaliteedi parendamiseks, ja koostöö partnerorganisatsioonidega. Ülle tõi välja, et haigla tegeleb aktiivselt ja järjepidevalt tervishoiu valdkonna ja erialade tutvustamisega noortele. Haigla partnerite hulgas on Jõhvi Gümnaasium ja Kohtla-Järve Gümnaasium, kus korraldame meditsiiniga seotud valikainete õppemooduleid, mille eesmärk on äratada või suurendada gümnasistide huvi tervishoiu erialade omandamise vastu pärast keskkooli lõpetamist. Lisaks on suure tähtsusega koostöö tervishoiukõrgkoolide ja TalTechiga. Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli Kohtla-Järve struktuuriüksuses (Kukruse filiaal) õpitakse õeks ja hooldajaks, ja paljud tudengid leiavad tee meie haiglasse juba õppimise ajal. Tänu filiaali asukohale saavad kohalikud inimesed õppida, läbida praktikat ja töötada kodukandis. See aitab leevendada õdede puudust. Koostöös Tartu Tervishoiu Kõrgkooliga oleme käivitanud radioloogiatehnikute ja bioanalüütikute väljaõppe haigla praktikabaasil. Lisaks tervishoiutöötajatele on suur nõudlus meditsiinitehnikute ja -füüsikute järele.

Fookuses olid samuti ühisüritused töötajatele, mis mõjuvad positiivselt kolleegide motivatsioonile ja tugevdavad omavahelisi suhteid.

Kohtumisel osales Skype'i vahendusel ka Sotsiaalministeeriumi esindaja, kes tegi presentatsiooni, mille tuumikud olid rahvastiku tervise arengukavas sisalduv inimkeskse tervishoiu programm ja tervishoiutöötajate nappuse leevendamise strateegia. Esindaja rääkis programmidest "Arstid tagasi tervishoidu" ja "Õed tagasi tervishoidu". Muuhulgas rääkis ta kolmandate riikide tervishoiutöötajate tööle asumise edendamisest. Nende jaoks on kõige suurem väljakutse eesti keele selgeks õppimine.

Lõppakord oli ekskursioon mööda haiglakompleksi, mille tegi haldusjuht Koit Oras.

Erakorralise meditsiini osakond, Ilmajaama 12, Ahtme linnaosa, Kohtla-Järve
Ahtme aktiivravikompleks, Ilmajaama 12, Ilmajaama 14, Ahtme linnaosa, Kohtla-Järve
Järve tervisemaja, Ravi 10d, Järve linnaosa, Kohtla-Järve
Taastusravi- ja õendusabikliinik, Ravi 10, Järve linnaosa, Kohtla-Järve
Kiviõli tervisekeskus, Keskpuiestee 36, Kiviõli
Sillamäe tervisekeskus, Kajaka 9, Sillamäe
Torujõe noortekodu (sõltuvusprobleemidega noorukite ravikeskus), Torujõe 3, Järve linnaosa, Kohtla-Järve
IVKH vastuvõtud Narvas, Kerese Keskus, Kosmonaudi 4

Arve rekvisiidid:

SA Ida-Viru Keskhaigla

Reg nr 90003433

KMKR nr EE100863846

Tervise 1, 31025, Kohtla-Järve

Arvelduskontode numbrid:

SEB EE811010220029123013

Swedbank EE722200221019871533

LHV EE32770771003371793